lunedì 31 ottobre 2016

Amerika trijumfovala u Sao Paulu


U fantastičnoj završnisi CS:GO ESL Pro League turnira, susreli su se američki tim Cloud9 i brazilske zvezde SK Gaming.
Cloud9 je osvojio titulu šampiona na CS:GO ESL Pro League LAN zavrčnici, pošto su u velikom finalu savladali SK Gaming sa 2-1. 

Cloud9 je na putu do finala u plejofu savladao OpTic Gaming i Mousesports sa 2-0. SK Gaming je u plejofu imao samo jednog protivnika, Ninjas in Pyjamas, koji je savladao sa 2-1. 

Na mapi Overpass, prvoj koja se igrala u velikom finalu, Cloud9 je prvo poluvreme završio sa ubedljivih 13-2. SK Gaming se u drugom poluvremenu probudio, kao i publika u areni, te su uspeli da sustignu američki tim i izbore se za produžetke. Nošeni atmosferom brazilski predstavnik je uspeo da dobije Cloud9 u produžecima na prvoj mapi sa 19-17. 

Na drugoj mapi, Mirage, koja je bila izbor tima Cloud9, amerikanci su takođe napravili solidnu razliku u prvom poluvremenu. Iako je SK Gaming dobio pištolj rundu u drugom poluvremenu, Cloud9 je sa uspešno izvedenom force buy rundom uspeo da povrati kontrolu meča, te je Mirage osvojen sa 16-6. 

Za poslednju mapu velikog finala, izabran je Dust2. Iako je Fallen igrao fantastično, brazilski tim nije uspeo da osvoji više od dve runde u prvom poluvremenu. Sa rezultatom 13-2, američki tim je nastavio dominaciju u drugom poluvremenu i do šampionske titule došao sa rezultatom 16-5. 

Cloud9 je kao šampion inkasirao 200.000 dolara, dok je finalista SK Gaming zaradio 90.000 dolara. Trećeplasirani i četvrtoplasirani Mousesports i Ninjas in Pyjamas su dobili čekove na iznos od po 45.000 dolara. 

Izvor: KlanRUR.rs

0 commenti: